Home » Vodafone Sim Only

Vodafone Sim Only

Bij telecomprovider Vodafone heb je de keuze uit twee verschillende sim only abonnementen. Maak je minder gebruik van internet, ga voor een Start abonnement. Hier heb je de keuze uit Start M, Start L en Start XL. Gebruik je veel internet en dus veel data, kies dan voor een Sim Only Red abonnement. Vanaf 4 maanden voor de einddatum van je contract kun je verlengen. Na de einddatum is je contract maandelijks opzegbaar.

Sim only abonnement: Start en Red

Bij Vodafone kun je een sim only abonnement afsluiten voor één of twee jaar. Een sim only is vooral handig als je een telefoon hebt in goede conditie. Een sim only bij Vodafone heb je vanaf 1 GB per maand met 150 belminuten en onbeperkt sms'en. Geschikt voor mensen die weinig bellen of internetten. Wil je meer internetten kies dan voor een Red abonnement. Een Vodafone Red abonnement heb je vanaf 10 GB en onbeperkt bellen.

Sim Only
Belminuten
SMS
Data
Prijs per maand
Start M
150 belminuten
Onbeperkt
1,5 GB
€ 13,50
Start L
150 belminuten
Onbeperkt
4 GB
€ 17,50
Red
Onbeperkt
Onbeperkt
12,5 GB
€ 27,50
Red Together
Onbeperkt
Onbeperkt
50 GB
€ 32,50
Red Unlimited
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
€ 35

Vodafone Sim Only vergelijken »

Sim Only of abonnement

Een vraag die je vaker hoort, kiezen voor een sim only of een abonnement met telefoon. Voor je een keuze gaat maken is het slim om te oriënteren. De prijzen bij de telecomproviders zijn verschillend. Een telefoon met abonnement is vaak duur, omdat je ook betaalt voor de telefoon. In sommige gevallen moet je erbij betalen. Daarom is het goed om je wensen te vergelijken. Wellicht heb je bij andere provider een betere deal. Met een sim only heb je geen extra kosten. Als je al een goede telefoon hebt, betaal je alleen voor de sim only abonnement. Ben je tevreden met je huidige smartphone of is deze toe aan vervanging?

Vodafone Sim Only

Sim Only of prepaid

Wil je zowel bellen als internetten? Met Sim Only van Vodafone en prepaid is dat mogelijk. Een sim only sluit je af voor 1 of 2 jaar. Hoeveel je per maand wilt betalen hangt af van je abonnement. Wil je nergens aan vastzitten? Een voordeel van prepaid is dat je zelf ervoor kiest wanneer je opwaardeerd. Voor beide geldt dat je kunt bellen en internetten op het 4G netwerk.

Vodafone simkaart activeren

Heb je een nieuwe Vodafone abonnement? Dan kun je ervan uitgaan dat je simkaart al actief is. Het kan zijn dat de simkaart nog niet werkt, waardoor je niet kan bellen of internetten. Activeer de simkaart zelf via My Vodafone. Na het activeren van je Vodafone simkaart, stopt de oude met werken. Een prepaid simkaart van Vodafone is al geactiveerd. Ga naar https://www.vodafone.nl/my/producten/toestel-en-simkaart/sim-activeren.

eSIM activeren

Heb je een abonnement met eSIM bij Vodafone besteld? Je ontvangt een voucher met daarop alle gegevens over je eSIM. Deze moet je goed bewaren als je het opnieuw wilt installeren.

  • Open de eSIM applicatie op je toestel en scan de QR-code op de voucher.
  • Voer de bevestigingscode (ePIN) in.
  • Download en installeer het eSIM-profiel.

De juiste telecom provider kiezen

Welke provider is het beste? Deze vraag wordt vaak gesteld. In Nederland heb je een aantal grote aanbieders, waarvan Vodafone er één van is. Vodafone heeft een groot assortiment voor telefonie en mobiel. Het wordt aangeraden om de verschillede sim only abonnementen te vergelijken. Kijk voor het afsluiten van een sim only naar de dekkingskaart. Op de website van Vodafone vind je de dekkingskaart. Hiermee zie je de ontvangst in je buurt. Kies voor een bundel die bij je past. Neem je een bundel met veel data, maar maak je hier geen gebruik van? Dan betaal te veel voor de data die je niet gebruikt.

De voordelen van Vodafone Sim Only abonnement:

Vodafone heeft verschillende Sim Only abonnementen beschikbaar. De sim only bestaat uit Start en Red. Wil je vooral bereikbaar zijn dan is een Start abonnement geschikt. Wil je meer internetten, kies voor een Red abonnement.

  • Snel internet met het 4G netwerk.
  • Veel keus van Sim Only abonnementen.
  • Combineer Vodafone met Ziggo voor extra's.
  • Eigen nummer behouden.
  • Abonnement gebruiken in de EU.

FAQ
1. Kan ik mijn eigen 06-nummer behouden?
Ja, geef tijdens het bestellen van je sim only aan welk nummer je wilt behouden.

2. Kan ik mijn abonnement gebruiken in het buitenland?
Ja, je kunt de sim only abonnement gebruiken in Nederland en EU.

3. Wanneer kan ik mijn Vodafone Sim Only verlengen?
Verlengen kan vanaf maximaal 4 maanden voor de einddatum van je contract.

4. Wat is het verschil tussen een Sim Only abonnement en Prepaid?
Een Sim Only is een abonnement zonder een telefoon. Met sim only betaal je maandelijks een bedrag en bij prepaid heb je geen vaste maandelijkse kosten.