Home » Videoland storing

Videoland storing

Het zal je maar gebeuren, ben je net een leuke film of serie aan het kijken, krijg je ineens te maken met een storing bij Videoland. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten, maar helaas is het wel iets wat je kan overkomen. Videoland storingen komen eigenlijk niet zo heel vaak voor, maar wanneer dat wel het geval is, is het fijn om te weten wat de oorzaak is en wat je er aan kunt doen. Daarom informeren we je middels dit artikel over wat je kunt doen als er sprake is van een storing bij Videoland.

Videoland kijken? Kies je provider:

Wat kan je doen bij een storing?

Een melding over je netwerkverbinding kan erop wijzen dat je op dat moment geen internet hebt. Test of er internetverbinding is door een andere website te bezoeken in je browser. Blijft het probleem zich voordoen, dan kun je het modem resetten. Dit doe je door het stekker van het modem uit het stopcontact te halen. Meld je af en probeer opnieuw in te loggen. Als Videoland niet werkt kan er ook een storing zijn bij je provider zoals Ziggo, XS4ALL of KPN. Op de storingskaart zie je de actuele storingen en werkzaamheden. Voor vragen hierover kun je contact opnemen met de klantenservice. Als er sprake is van een Videoland storing kan er een onderscheid worden gemaakt in wat de oorzaak is:

  • De storing wordt veroorzaakt door Videoland.
  • De storing ligt aan jouw apparaat.
  • De verbinding veroorzaakt een storing.

Op het moment dat de storing door Videoland zelf wordt veroorzaakt, kun jij er weinig aan doen en zullen zij er alles aan doen om het snel op te lossen. Maar het kan ook bij jou aan je apparatuur liggen. Het is dan belangrijk om eerst na te gaan of je internetverbinding goed werkt. Als je via je smartphone gebruikt maakt van de dienst, kun je ook de Videoland app verwijderen en er opnieuw opzetten en dan kijken of de storing weg is. Als je zeker wil weten waar de storing bij Videoland vandaan komt, kun je dat opzoeken. Andere mensen geven dan vaak online zoals op Twitter al aan dat zij te maken hebben met een storing.

Geen beeld bij smart-tv

Soms kan het probleem liggen je smart-tv bijvoorbeeld van Samsung of LG. In zo'n geval blijft je beeld op wit of zwart. In een aantal gevallen kan je de storing zelf oplossen door de volgende stappen te volgen.

  • Controleer of je op andere apparaten wel kunt kijken.
  • Haal de stekker van het stopcontact en wacht een aantal seconden.
  • Check voor mogelijk updates van de televisie.
  • Maak een directe internetverbinding met je modem.
  • Lukt het nog niet? Neem dan contact op met de klantenservice. Houdt tijdens het bellen de gegevens van je smart-tv (model en firmwareversie) bij de hand.

Videoland app

Een storing bij Videoland of in de app? Heb je last van een storing? Dan kan dit verschillende oorzaken hebben. Een storing bij Netflix, je internetprovider of het apparaat. Videoland vind je op kanaal 151 bij Ziggo. Ervaar je problemen in de app, controleer of je de nieuwste versie hebt. Verwijder en installeer de app opnieuw.

FAQ

1. Wat is Videoland?

Netflix is een dienst waar je films, series en documentaries kun streamen. Via de computer, tablet, smartphone of smart-tv. Voor videoland betaal je maandelijks een bedrag.

2. Hoeveel kost een Videoland abonnement?

Je hebt bij Videoland keuze uit 3 verschillende abonnementen: Basis (€ 4,99), Plus (€ 7,99) en Premium (€ 9,99).

3. Op welke apparaten kan ik Videoland kijken?

Ja, dat kan. Op je iOS en Android telefoon. Ook op gameconsoles, tablets en smart-tv's.