Home » Videoland abonnement

Videoland abonnement

Steeds meer mensen maken gebruik van Videoland, een online streamingsdienst zodat je al je series en films kunt kijken wanneer het jou uitkomt. Het voordeel is dat er verschillende Videoland abonnementen zijn die je kunt afsluiten. Een abonnement op Videoland kan al af worden gesloten voor een paar euro in de maand. Daar leggen we je graag wat meer over uit, net als dat je een Videoland account kunt delen.

Videoland kijken? Ga naar:

Wat kost Videoland?

Je hebt een basis abonnement voor € 4,99 per maand, een plus abonnement voor € 7,99 per maand en een premium abonnement voor € 9,99 per maand. De Videoland kosten zijn goed betaalbaar, een klein bedrag per maand waarbij je veel wordt aangeboden. De Videoland prijzen kunnen wel per jaar verschillen dus let daar goed op. Je hebt bij Videoland wel een opzegtermijn. Nieuwe gebruikers kunnen eerst na het aanmelden 14 dagen lang gratis de duizenden films en series bekijken. Je zit op dat moment nog nergens aan vast en kunt het op ieder moment weer opzeggen. Zeg je binnen 14 dagen op dan wordt er niets in rekening gebracht. Na 14 dagen moet je je abonnement apart opzeggen en heb je een opzegtermijn van een maand.

Abonnement Prijs p/m Omschrijving
Basis € 4,99 Videoland kijken op één scherm tegelijk en reclamevrij.
Plus € 7,99 Twee schermen tegelijken zonder reclame met download functie. Zonder internetverbinding alsnog kijken.
Premium € 9,99 Met vier schermen tegelijk kijken zonder reclame. Films en series downloaden en kijken zonder internetverbinding.

14 dagen proefabonnement

Bij Videoland heb je de mogelijkheid om 14 dagen gratis een proefabonnement te nemen. Wel moet je een verificatietransactie doen van € 0,01. Als je niet wilt verlengen, kun je het op elk moment opzeggen. Na de proefperiode wordt het omgezet naar een abonnement met een opzegtermijn van een maand.

Videoland heeft een breed aanbod films en series. Maandelijks worden er nieuwe titels toegevoegd. Populaire titels zijn o.a. Greys Anatomy, Lieve Mama, Expeditie Robinson, Penoze, Harry Potter, Game Of Thrones, Mocro Maffia en Temptation Island. Ook voor documentaires ben je bij Videoland aan het goede adres.

Videoland account delen

Als je de kosten van een Videoland account wil delen, dan is dat mogelijk. Je kunt dan een abonnement afsluiten waarbij je op 2 of 4 schermen kunt kijken en dan kun je je Videoland dus delen. Op het moment dat jij een film aan het kijken bent, kan een ander gezinslid bijvoorbeeld een andere serie of film kijken. Dit geeft iedereen extra mogelijkheden en daardoor is het nog leuker om van Videoland gebruik te maken. Steeds meer mensen ontdekken de opties om Videoland te kunnen delen en zo heeft iedereen er nog meer plezier van.

Abonnement opzeggen

Opzeggen van je Videoland abonnement gaat makkelijk via je account. Login bij Videoland met je accountgegevens en kies bij de account voor abonnement opzeggen.

FAQ

1. Wat is Videoland?

Videoland is een dienst waar je films, series en documentaries kun streamen. Via de computer, tablet, smartphone of smart-tv. Voor Netflix betaal je maandelijks een bedrag.

2. Hoeveel kost Videoland abonnement?

Bij Videoland heb je keuze uit 3 abonnementen: Basis (€ 4,99), Plus (€ 7,99) en Premium (€ 9,99).

3. Op welke apparaten kan je Videoland kijken?

Videoland kijken kan op bijna alle apparaten: smartphone, tablet, computer, gameconsole en smart-tv.

4. Wat kost Videoland bij Ziggo?

Sluit een abonnement af bij Videoland. Ga naar kanaal 151 op de Mediabox XL.

5. Wat kost Videoland bij KPN?

Bij Videoland bij KPN kost € 8,99 per maand. Je kan deze optie aanzetten via MijnKPN.