Tablet met simkaart

Mobiel internet op je iPad en tablet. Simpel met een sim only data abonnement of prepaid.

Tablet met simkaart kopen

Een sim only abonnement voor je telefoon is vanzelfsprekend. Maar het kan ook handig zijn om een simkaart te gebruiken voor je iPad Pro. Dit kan alleen als de iPad of tablet een 4G ondersteuning heeft. Met behulp van de paperclip kun je simkaart houder aan de zijkant omhoog duwen. Internetten op je tablet kan ik op twee manieren: via een WiFi verbinding of door middel van een simkaart in je tablet. Een voordeel van een sim only met data is dat je de tablet overal mee naar toe kunt nemen. Met een sim only bedenk je van te voren hoeveel data je nodig hebt. Omdat je al een tablet bezit heb je alleen de de kosten van je abonnement. Hierdoor zijn je maandelijkse kosten lager, omdat je alleen betaalt voor de bundel. Kies je voor een sim only met data of een nieuwe tablet met simkaart abonnement?

Tablet met simkaart bij: T-Mobile | KPN

Data simkaart
Je hebt al een iPad of een andere tablet, maar nog geen internetbundel. Sim only met alleen data kan je alleen gebruiken om mee te internetten voor een vast bedrag per maand. Er zijn telecomproviders die speciaal data abonnementen aanbieden voor je tablet, zie T-Mobile en Vodafone. Dit werkt net als bij het afsluiten van een abonnement voor je smartphone. Je krijgt een simkaart die je in de juiste vorm kunt uitdrukken en in de tablet kunt doen. Mensen die regelmatig onderweg of werkzaam zijn op verschillende locaties kan een sim only met alleen data ideaal werken. Bijvoorbeeld in de bus, auto of plekken waar geen WiFi mogelijkheden zijn. Op zo'n moment is een extra simkaart in je tablet de oplossing om je werk uit te voeren.

De voordelen van een data simkaart:
  • Overal toegang tot het internet in Nederland
  • Snelle 4G netwerkverbinding

Sim Only bij T-Mobile | Sim Only bij Vodafone | Sim Only bij Lebara

Prepaid data sim
Wanneer je geen abonnement wilt afsluiten, kun je ervoor kiezen om een prepaid simkaart te kopen. Bij T-Mobile betaal je € 0,10 cent per MB binnen Nederland. Als je tegoed op is moet je deze opwaarderen.

FAQ
Hoe zet ik een simkaart in mijn tablet of iPad?
Om de simkaarthouder te openen heb je een paperclip of simkaartverwijdertool nodig. Druk deze in de opening en plaats de simkaart in de houder.

Welke simkaart heb ik nodig?
In de oude iPad modellen heb je een micro simkaart nodig. Bij de nieuwe iPad Cellular modellen maak je gebruik van een nano simkaart.

Wat is een 4G tablet?
Tablets en iPads met een 4G functie hebben de mogelijkheid om een simkaart te gebruiken. Je hebt dan altijd internet, ook als je geen toegang hebt tot een WiFi verbinding.