Sim Only T-Mobile

Bekijk en vergelijk de sim only abonnementen van T-Mobile.

T-Mobile Sim Only

Met een sim only betaal je alleen voor je abonnement. Als je keist voor een sim only hoef je geen nieuwe telefoon te kopen. Stel je eigen abonnement samen met T-Mobile sim only. Bepaal zelf hoeveel internet en belminuten je wilt hebben. Vergelijk de aanbiedingen en kies voor de abonnement die bij jou past. Maar wanneer kies je voor een sim only? Ben je tevreden met je huidige telefoon of wil je andere abonnement? Dan is sim only een slimme keuze.

Sim Only

Met een sim only abonnement van T-Mobile maak je gebruik van de 4G netwerk. Kies uit een databundel van 1 GB tot Unlimited. Stap eenvoudig over met behoud van je eigen nummer. Geef tijdens het bestellen van je sim only aan dat je eigen nummer wilt behouden en T-Mobile regelt de rest.

T-Mobile Sim Only vergelijken »

Sim Only of abonnement

Een vraag die je vaker hoort, kiezen voor een sim only of een abonnement met telefoon. Voor je een keuze gaat maken is het slim om te oriënteren. De prijzen bij de telecomproviders zijn verschillend. Een telefoon met abonnement is vaak duur, omdat je ook betaalt voor de telefoon. In sommige gevallen moet je erbij betalen. Daarom is het goed om je wensen te vergelijken. Wellicht heb je bij andere provider een betere deal. Met een sim only heb je geen extra kosten. Als je al een goede telefoon hebt, betaal je alleen voor je sim only abonnement. Ben je tevreden met je huidige smartphone of is deze toe aan vervanging?

T-Mobile Sim Only

Sim Only of prepaid

Stel je zelf de vraag, wat zijn mijn wensen en wat voor gebruiker ben ik? Een sim only is een abonnement waarmee je kunt bellen, internetten en sms'en waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. Hierbij kun je kiezen uit verschillende bundels met een duur van één of twee jaar. Een voordeel van sim only is dat je altijd bereikbaar bent, ook als je bundel op is. Je kunt dus blijven internetten, maar de snelheid wordt langzamer. Met een prepaid simkaart heb je zelf controle over wanneer en hoeveel je wilt opwaarderen. Is je tegoegd op? Dan kan je online of met een opwaardeerkaart beltegoed opwaarderen.

De juiste telecom provider kiezen

Welke provider is het beste? Deze vraag wordt vaak gesteld. In Nederland heb je een aantal grote aanbieders, waarvan T-Mobile er één van is. Vodafone heeft een groot assortiment voor telefonie en mobiel. Het wordt aangeraden om de verschillede sim only abonnementen te vergelijken. Kijk voor het afsluiten van een sim only naar de dekkingskaart. Op de website van T-Mobile vind je de dekkingskaart. Hiermee zie je de ontvangst in je buurt. Kies voor een bundel die bij je past. Neem je een bundel met veel data, maar maak je hier geen gebruik van? Dan betaal te veel voor de data die je niet gebruikt.

Wat zijn de voordelen van T-Mobile Sim Only abonnement?


FAQ
Kan ik mijn eigen 06-nummer behouden?
Ja, geef tijdens het bestellen van je sim only aan welk nummer je wilt behouden.

Kan ik mijn abonnement gebruiken in het buitenland?
Ja, je kunt de sim only abonnement gebruiken in Nederland en EU.

Wanneer kan ik mijn T-Mobile Sim Only verlengen?
Verlengen kan vanaf maximaal 4 maanden voor de einddatum van je contract.

Wat is het verschil tussen een Sim Only abonnement en Prepaid?
Een Sim Only is een abonnement zonder een telefoon. Met sim only betaal je maandelijks een bedrag en bij prepaid heb je geen vaste maandelijkse kosten.