Home » Lebara Sim Only

Lebara Sim Only

Steeds meer mensen maken de keuze voor Lebara sim only. Maar wat is het eigenlijk en wat zijn de voordelen? Dit leggen we je graag uit in dit artikel. Wist je dat bij Lebara nummerbehoud ook mogelijk is? Neem je nummer mee van je oude naar de nieuwe provider. Lees er snel meer over.

Wat is Lebara Sim Only?

Bij sim only gaat het over een abonnement waarbij je iedere maand een bedrag moet betalen voor het aantal belminuten, SMS berichten en MB’s. Je hoeft dus niets op te waarderen (wat bij prepaid wel moet). Stap je over naar Lebara, dan is het overzetten van je nummer eenvoudig.

Waarom kiezen voor een sim only van Lebara?

De redenen om te kiezen voor Lebara sim only zijn groot! De provider staat bekend om de goedkope abonnementen en de uitgebreide bundels die zij aanbieden. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een abonnement met veel SMS berichten, veel belminuten of juist met een grote databundel, je vindt het dankzij de Lebara sim only opties allemaal. Je kunt zelf alle opties bekijken en dan een keuze maken wat het beste bij jou past. Wil je overstappen van sim only naar Lebara prepaid, zeg dan eerst je sim only abonnement op. Neem hiervoor contact op met de klantenservice.

Tarieven buiten je sim only bundel

Mobiel
Vast
SMS
Internet
€ 0,09 cent / min
€ 0,01 cent / min
€ 0,12 cent / bericht
€ 0,01 cent / MB

Kan je Lebara abonnement gebruiken in de EU?

Een Lebara abonnement zal je alleen maar als positief ervaren. Je hebt ook het voordeel dat jouw Lebara bundel in de EU gebruikt kan worden. Alleen maar fijn dat je ook dan kunt rekenen op een goede bereikbaarheid. Je hoeft dus niet altijd een goede Wi-Fi verbinding te hebben, met een goed Lebara sim abonnement kun je ook foto’s uploaden, mail beantwoorden of een filmpje kijken. Het maakt niet uit waar in de EU je bent, je kunt jouw Lebara simkaart overal gebruiken!

De voordelen van Lebara sim only

  • Je hebt opzegbare Lebara sim only abonnementen, wat zeker een voordeel is! Dit wil dus zeggen dat jij er nooit langer dan een maand aan vast zit.
  • Wanneer je overstapt van een andere aanbieder naar Lebara, dan kun je kiezen voor nummerbehoud.
  • Lebara maakt gebruik van een snel en betrouwbaar 4G netwerk van KPN.

Lebara Sim Only

FAQ

1. Hoe moet je Lebara simkaart activeren?

Wanneer je een sim only abonnement afsluit bij Lebara ontvang je een activatielink om je simkaart te activeren.

2. Hoe werkt nummerbehoud?

Je kunt je eigen nummer altijd meenemen naar je nieuwe provider. Geef tijdens het afsluiten van je sim only abonnement aan of je het oude nummer wilt behouden.