Home » KPN SuperWifi

KPN SuperWifi

Je maakt voor je werk misschien veel gebruik van internet, maar ook thuis wil je gewoon in je vrije tijd goed kunnen internetten. Maar helaas tref je het steeds vaker dat het Wi-Fi signaal slecht is. Dit kan komen, omdat het bereik niet goed is, maar het kan ook zijn dat je te ver van het kastje af zit en dat je daardoor maar af en toe wat signaal binnenkrijgt. Dit is vervelend, want je wil gewoon optimaal gebruik kunnen maken van Wi-Fi. Verbinding die hapert of het wegvallen van je internet tijdens het bingewatchen van je favoriete Netflix serie. Hoe dan ook zijn er altijd wat oorzaken te bedenken voor een slecht Wi-Fi signaal, maar je kunt je beter richten op oplossingen zoals KPN Superwifi.

Kies voor KPN SuperWifi

KPN SuperWifi kan je helpen als je last hebt van een slecht Wi-Fi signaal. Je wil overal in je woning streamen en internetten. Daarvoor heb je soms meer nodig dan de gewone Wi-Fi en dan kies je dus voor KPN Superwifi. Je hebt dan in iedere hoek van je woning een optimale snelheid. Je doet de stekker in het stopcontact en het werkt, dat wil jij toch ook? Je wil niet iedere keer een gesprek onderbreken, of ineens een film opnieuw moeten kijken, dit is alleen maar vervelend. Het is fijner als alles goed werkt en dat de signaalsterkte goed is. Dat is waar je bij KPN Superwifi echt op kunt rekenen. Gebruik de KPN Super Wifipunten samen met de v8, v9, v10 of v10a modem van KPN.

Mesh WiFi netwerk

De SuperWifi werkt met de nieuwste technologie als het gaat om draadloos internet, ook wel mesh wifi genoemd. Een netwerk van meerdere punten die het signaal van de WiFi uitzenden. Bij een WiFi Mesh netwerk is een wifipunt direct verbonden met het modem via een netwerkkabel. Vervolgens worden er extra wifipunten toegevoegd aan het netwerk die je door het huis of kantoor kan plaatsen. De voordelen van een mesh netwerk met de SuperWifi is dat je overal in huis goede bereik hebt. Geen kabels trekken door je woning.

KPN SuperWifi kopen

Een startpakket met twee SuperWifi punten kost € 149,- en drie punten € 199,-. Nieuwe klant? Tijdelijk krijg je bij een één jarig internetabonnement van KPN 2 SuperWifi punten t.w.v. € 199 cadeau. Of kies voor zes maanden korting bij internet & TV.


Ga naar KPN SuperWifi »

KPN SuperWifi

KPN SuperWifi punten aansluiten

Het eerste punt sluit je aan op het modem en de tweede plaats op de plek waar je het WiFi-signaal wilt verbeteren. Dus geen kabels nodig door de hele woning, een groot voordeel van KPN Superwifi! Als jij en je andere gezinsleden ook vaak gebruik maken van internet, dan is het fijn als de verbinding ook stabiel is en dat jij er altijd op kunt rekenen dat het werk. Een zwak signaal is echt verleden tijd wanneer dat jij eenmaal de keuze hebt gemaakt voor KPN Superwifi. Met de KPN SuperWifi zet je eenvoudig een mesh-netwerk op. Wanneer je alles hebt ingesteld kun je het netwerk testen met de KPN speedtest.

KPN SuperWifi specificaties
LAN-aansluiting 1x
Snelheid 1000 Mbit/s
Dualband 2,4GHz en 5Ghz
Hoogte 17,2 cm
Breedte 17,2 cm
Diepte 3,1 cm

Wat betekent de kleur van het lampje?

  • Groen: de verbinding is actief.
  • Rood: er is geen verbinding. Controleer de kabel tussen de modem en de eerste SuperWifi punt.
  • Oranje: de verbinding tussen de SuperWifi punten is slecht. Verplaats de Wifipunt naar een andere plek.
  • Blauw: een update wordt uitgevoerd.
  • Paars: Herstart de KPN SuperWifi punt en doe de aansluiting opnieuw.

FAQ

1. Wat is KPN Superwifi?

Met de KPN SuperWifi punten kunnen klanten de wifi-verbinding uitbreiden door het huis.

2. Wat kost KPN Superwifi?

Er zijn verschillende pakketten leverbaar. Eén wifi punt voor € 79,-, twee punten voor € 149,- en drie punten voor € 199,-.