Home » KPN Sim Only

KPN Sim Only

Telecomprovider KPN biedt allerlei producten aan op het gebied van internet, televisie en mobiel. Met sim only van KPN heb maak je gebruik van een snelle 4G netwerk. Het is mogelijk om je sim only abonnement maandelijks op te zeggen. Wanneer kies je voor een sim only? Ben je tevreden met je huidige telefoon en wil je alleen een andere provider of abonnement? Dan is sim only een slimme keuze.

Sim Only

Bij KPN heb je de keuze uit zes verschillende internetbundels. Van 0 GB tot aan Unlimited data. Met eventueel extra bellen en smsen. De simkaart van de sim only abonnement is geschikt voor iedere simlockvrije telefoon. Kies je internetbundel en hoeveelheid bellen en sms'en. Stap eenvoudig over met behoud van je eigen nummer. Geef tijdens het bestellen van je sim only aan dat je eigen nummer wilt behouden en KPN regelt de rest.

Internet
Belminuten
SMS
Prijs
2 GB
Onbeperkt
Onbeperkt
€ 17,50
5 GB
Onbeperkt
Onbeperkt
€ 20
15 GB
Onbeperkt
Onbeperkt
€ 27,50
Unlimited
Onbeperkt
Onbeperkt
€ 35
Onbeperkt
Onbeperkt
Onbeperkt
€ 35

KPN Sim Only vergelijken »

Sim Only of abonnement

Een vraag die je vaker hoort, kiezen voor een sim only of een abonnement met telefoon. Voor je een keuze gaat maken is het slim om te oriënteren. De prijzen bij de telecomproviders zijn verschillend. Een telefoon met abonnement is vaak duur, omdat je ook betaalt voor de telefoon. In sommige gevallen moet je erbij betalen. Daarom is het goed om je wensen te vergelijken. Wellicht heb je bij andere provider een betere deal. Met een sim only heb je geen extra kosten. Als je al een goede telefoon hebt, betaal je alleen voor je sim only abonnement. Ben je tevreden met je huidige smartphone of is deze toe aan vervanging?

KPN Sim Only

Sim Only of prepaid

Stel je zelf de vraag, wat zijn mijn wensen en wat voor gebruiker ben ik? Een sim only is een abonnement waarmee je kunt bellen, internetten en sms'en waarvoor je een vast bedrag per maand betaalt. Hierbij kun je kiezen uit verschillende bundels met een duur van één of twee jaar. Een voordeel van sim only is dat je altijd bereikbaar bent, ook als je bundel op is. Je kunt dus blijven internetten, maar de snelheid wordt langzamer. Met een prepaid simkaart heb je zelf controle over wanneer en hoeveel je wilt opwaarderen. Is je tegoed op? Dan kan je online of met een opwaardeerkaart beltegoed opwaarderen.

De juiste telecom provider kiezen

Welke provider is het beste? Deze vraag wordt vaak gesteld. In Nederland heb je een aantal grote aanbieders, waarvan KPN er één van is. KPN heeft een groot assortiment voor telefonie en mobiel. Het wordt aangeraden om de verschillede sim only abonnementen te vergelijken. Kijk voor het afsluiten van een sim only naar de dekkingskaart. Op de website van KPN vind je de dekkingskaart. Hiermee zie je de ontvangst in je buurt. Kies voor een bundel die bij je past. Neem je een bundel met veel data, maar maak je hier geen gebruik van? Dan betaal te veel voor de data die je niet gebruikt.

Wat zijn de voordelen van KPN Sim Only abonnement?

  • Eigen nummer behouden? Bij KPN behoud je gratis je eigen nummer.
  • Snel internet met de 4G netwerk van KPN.
  • Abonnement gebruiken in de EU.

FAQ

1. Kan ik mijn eigen 06-nummer behouden?

Ja, geef tijdens het bestellen van je sim only aan welk nummer je wilt behouden.

2. Kan ik mijn abonnement gebruiken in het buitenland?

Ja, je kunt de sim only abonnement gebruiken in Nederland en EU.

3. Wanneer kan ik mijn KPN Sim Only verlengen?

Verlengen kan vanaf maximaal 4 maanden voor de einddatum van je contract.

4. Wat is het verschil tussen een Sim Only abonnement en Prepaid?

Een Sim Only is een abonnement zonder een telefoon. Met sim only betaal je maandelijks een bedrag en bij prepaid heb je geen vaste maandelijkse kosten.

5. Wat is een Sim Only?

Met een sim only wordt bedoelt, een abonnement zonder een mobiele telefoon.