Home » KPN overstappen

KPN overstappen

Ben je bezig met het vergelijken van verschillende internetproviders? Overstappen kan tegenwoordig met enkele muis klikken en is zo geregeld met de overstapservice. Wat je reden voor overstappen ook is, het kan altijd slim zijn om een nieuwe provider te kiezen. Misschien heb je elders een leuke aanbieding gezien, kies je voor minder kosten of wil je glasvezel? Stap over naar KPN, daar vind je de mogelijkheden die bij je past.

Wanneer is het moment om over te stappen naar KPN? Als je contract is afgelopen kun je direct overstappen naar je nieuwe provider. Check eerst de contract- of opzegtermijn van KPN. Zodra je gaat bestellen bij KPN.nl kun je aangeven of je gebruik wilt maken van de overstapservice. Als je aangeeft om daar gebruik van te maken gaat KPN je contract opzeggen bij je huidige provider. Zo hoef jij verder weinig administratieve handelingen te doen. Je kunt de overstapservice niet gebruiken als je gaat verhuizen. Je moet dit zelf doen bij je provider. Gebruik het opzegformulier van KPN. De overstapwekker van KPN is een handige tool als je nog niet kunt overstappen. Je ontvangt een e-mail zodra je contract is afgelopen.

Klaar zijn voor de toekomst met de glasvezel van KPN? Je kunt kiezen voor een internetsnelheid van 50 Mbit/s tot 1 Gbit/s. Op steeds meer plekken wordt gigabit beschikbaar. Check of glasvezel beschikbaar is op jouw adres. Doe de postcodecheck, daarmee zie je of glasvezel beschikbaar is.

Snel
Sneller
Supersnel
Ultrasnel
50 Mbit/s download
100 Mbit/s download
200 Mbit/s download
1 Gbit/s download
50 Mbit/s upload
100 Mbit/s upload
200 Mbit/s upload
1 Gbit/s upload
€ 42,50
€ 47,50
€ 50,-
€ 57,50

KPN overstapservice

Voor je gaat overstappen is het belangrijk om eerste een aantal zaak te controleren. Voorkom dubbele kosten door de opzegtermijn te controleren en wanneer het nieuwe contract moet ingaan. De overstapservice is alleen te gebruiken als je een abonnement aanvraagt op hetzelfde adres waar je met huidige provider ook zit. Wil je jouw vaste telefoonnummer blijven gebruiken? Geef dit aan tijdens het bestelproces met nummerbehoud. Als je van plan bent om te verhuizen, dan kun je de overstapservice niet gebruiken. Het opzeggen moet je dan zelf doen. Neem hiervoor contact op met de KPN klantenservice.

E-mailadres van KPN behouden bij overstappen?

Stap je over van KPN naar een andere provider dan is het niet mogelijk om je e-mailadres mee te nemen. Na het opzeggen heb je nog 6 maanden toegang tot je inbox. Maak een back-up van je belangrijke e-mail of stuur ze door.

KPN SuperWifi

FAQ

1. Hoe werkt de overstapservice van KPN?

Geef tijdens het bestellen aan dat je gebruik wil maken van de overstapservice. Je nieuwe provider zal je contract annuleren bij je huidige provider.

2. Kan je nummer behouden bij overstappen naar KPN?

Bij plaatsen van je bestelling kun je aangeven dat je nummer wilt behouden. Dit kan niet als je naar een andere regio gaat met een andere netnummer.