Home » KPN opzeggen

KPN opzeggen

Stap je over naar een nieuwe provider? Het opzeggen van je KPN abonnement is zo geregeld. Je regelt het opzeggen eenvoudig online via MijnKPN of telefonisch. Wil je het liever op een andere manier regelen, dat kan. Geef de opzegging online door of stuur een aangetekende brief. Wil je weten hoe het moet? Hieronder leggen we het uit.

KPN abonnement opzeggen

Als het aanbod van KPN niet meer past bij je wensen kun je het contract of abonnement opzeggen. Je kunt er ook voor kiezen om het abonnement aan te passen. Zo kun je diensten uitschakelen die niet meer van toepassing zijn, bijvoorbeeld vaste telefoon of digitenne. Financieel bespaar je dan maandelijks geld en blijf je alsnog bij je huidige provider. Misschien ben je ontevreden over de service en ben je overtuigd van een andere aanbieder. Vergelijk het pakket en voorwaarden met je huidige provider. Voordat je overstapt doe eerst een postcodecheck om te zien of de provider op jouw adres services kan leveren. Er zijn verschillende redenen te bedenken waarom mensen KPN opzeggen. Misschien wil je kosten besparen, de thuissituatie is veranderd of je hebt vaak last van storingen.

Hoe kan je opzeggen?

Om de verwerking van het opzeggen sneller te laten lopen kan je contact opnemen met de KPN klantenservice via 0800 - 0402. Hierbij hebben ze een aantal gegevens nodig zoals naam en rekeningnummer. Kies je ervoor om het schriftelijk te doen vergeet dan niet je NAW-gegevens, contractnummer, datum van opzegging en welke producten te vermelden.

Schriftelijk opzeggen? Stuur de brief naar:

  • T.a.v. Opzeggen, Postbus 235, 2400 AE Alphen aan den Rijn.

Digitenne opzeggen

Wil je KPN Digitenne opzeggen? Hoe je dat kunt doen hangt af van het soort abonnement. Als je Digitenne in combinatie hebt met iTV dan kan dat eenvoudig online met je KPN ID. Heb je een losse abonnement voor Digitenne bel dan met de klantenservice. Ook kun je het zelf regelen via een online formulier of brief, maar dat heeft het een langere verwerkingstijd.

Mobiel

Bij het afsluiten van een mobiel abonnement heb je een contract van één tot twee jaar. Na het contract heb je een opzegtermijn van 1 maand. Het begin en einddatum staat op je contract en MijnKPN.

Vaste telefoon

Bij oude pakketten of abonnementen van KPN is vaste telefonie een onderdeel van het pakket. In sommige gevallen moet je dan overstappen naar een andere abonnement, bijvoorbeeld Hussel. Bedenk goed of deze keuze voordeliger is. Kijk op de factuur of MijnKPN om te zien of vaste telefoon los erbij zit.

Samenwonen

Er veranderd veel als je gaat samenwonen. Heeft jouw vriend of vriendin ook een KPN abonnement? Dan is het slim om één abonnement op te zeggen. Ook als je contract nog niet voorbij is. Geef het samenwonen door via het formulier op de website van KPN.

KPN opzeggen

FAQ

1. Hoe kan je KPN opzeggen?

Opzeggen van je KPN abonnement kan telefonisch en online via het opzegformulier.

2. Wat is de opzegtermijn bij KPN?

Na het aflopen van je contract meestal één maand.