Home » KPN opzeggen

KPN opzeggen

Stap je over naar een nieuwe provider? Het opzeggen van je KPN abonnement is zo geregeld. Je regelt het opzeggen eenvoudig online via MijnKPN of telefonisch. Wil je het liever op een andere manier regelen, dat kan. Geef de opzegging online door of stuur een aangetekende brief.

KPN abonnement opzeggen

Als het aanbod van KPN niet meer past bij je wensen kun je het contract of abonnement opzeggen. Je kunt er ook voor kiezen om het abonnement aan te passen. Zo kun je diensten uitschakelen die niet meer van toepassing zijn, bijvoorbeeld vaste telefoon of digitenne. Je bespaard dus geld op je maandelijkse kosten. Misschien ben je ontevreden over de service door teveel storingen en ben je overtuigd van een andere aanbieder. Vergelijk het pakket en voorwaarden met je huidige provider. Voordat je overstapt doe eerst een postcodecheck om te zien of de provider op jouw adres services kan leveren.

Hoe werkt abonnement opzeggen?

Om de verwerking van het opzeggen snel te laten lopen kan je contact opnemen met de KPN klantenservice via 0800 - 0402. Hierbij hebben ze een aantal gegevens nodig zoals je naam en rekeningnummer. Kies je ervoor om het schriftelijk te doen vergeet dan niet je NAW-gegevens, contractnummer, datum van opzegging en welke producten te vermelden.

Mobiel

Bij het afsluiten van een mobiel abonnement heb je een contract van één tot twee jaar. Na het contract heb je een opzegtermijn van 1 maand. Het begin en einddatum staat op je contract en MijnKPN.

Schriftelijk opzeggen? Stuur de brief naar:

  • T.a.v. Opzeggen, Postbus 235, 2400 AE Alphen aan den Rijn.

Digitenne opzeggen

Wil je KPN Digitenne opzeggen? Hoe je dat kunt doen hangt af van het soort abonnement. Als je Digitenne in combinatie hebt met iTV dan kan dat eenvoudig online met je KPN ID. Heb je een losse abonnement voor Digitenne bel dan met de klantenservice. Ook kun je het zelf regelen via een online formulier of brief, maar dat heeft het een langere verwerkingstijd.

Vaste telefoon

Bij oude pakketten of abonnementen van KPN is vaste telefonie een onderdeel van het pakket. In sommige gevallen moet je dan overstappen naar een andere abonnement, bijvoorbeeld Hussel. Bedenk goed of deze keuze voordeliger is. Kijk op de factuur of MijnKPN om te zien of vaste telefoon los erbij zit.

Ga je samenwonen?

Er veranderd veel als je gaat samenwonen. Heeft jouw vriend of vriendin ook een KPN abonnement? Dan is het slim om één abonnement op te zeggen. Ook als de contract nog niet voorbij is. Geef via deze formulier de opzegging door aan KPN.

KPN opzeggen

FAQ

1. Hoe kan je KPN opzeggen?

Opzeggen van je KPN abonnement kan telefonisch en online via het opzegformulier.

2. Wat is de opzegtermijn bij KPN?

Na het aflopen van je contract meestal één maand.