Home » KPN Black Friday

KPN Black Friday

Black Friday 2022 is begonnen en dat betekent dat je kunt profiteren van aantrekkelijke kortingen bij KPN. Met Black Friday is het elk jaar een verrassing welke kortingen of gratis cadeaus KPN meekomt. De verwachting is dat KPN ook dit jaar weer mooie aanbiedingen klaar heeft staan voor nieuwe klanten. Meer over de Black Friday deals van KPN of op de hoogte blijven? De aanbiedingen en deals zijn elk jaar weer anders. Profiteer online via KPN.nl of in één van de vele winkels bij jou in de buurt.

Kortingen bij KPN

De hele week profiteren van kortingen op mobiele abonnementen en voor thuis van KPN. De hoge kortingen op nieuwste telefoons en scherpe Sim Only deals is het zeker de moeite waard om te wachten op Black Friday. Bij een nieuwe internet en tv abonnement kun je kiezen uit verschillende gratis cadeaus zoals: KPN SuperWifi punten, Xbox of een Philips Smart-tv. Of wat dacht je van 6 maanden karting op je internet en tv abonnement.

KPN mobiel met extra data

Wie tijdens de Black Friday deal kiest voor KPN of zijn abonnement verlengt krijgt extra gigabyte data. Voor mobiel heeft KPN schepre deals die je niet kunt missen. Zo ontvang je € 2,50 korting bij een Unlimited Data abonnement. Bij een abonnement met 3GB krijg je 2GB extra per maand erbij.

Apple Airpords korting

Kies je voor de iPhone 13 of iPhone 13 mini, krijg € 100 korting op de Apple Airpods. In plaats van € 149 betaal je nu dus € 49. Dat is natuurlijk mooi meegenomen tijdens de Black Friday als je al kon kiezen voor een nieuwe telefoon.

72 euro korting

Tijdelijk € 72 korting op je abonnement in combinatie met de Samsung Galaxy S21 smartphone.

Blijf op de hoogte van de KPN Black Friday deals 2022

Black Friday begint op 25 november 2022. De aanbiedingen en deals zijn elk jaar weer anders. Profiteer online via KPN.nl of in één van de vele winkels bij jou in de buurt. Mis geen aanbieding, want de Black Friday week is één keer in het jaar. Voor jou de kans om bij KPN te profiteren van hoge kortingen bij het kopen van een Apple product. Houd de website van KPN in de gaten zodat je op de hoogte bent van de beste aanbiedingen en exclusieve deals. Wie zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief blijft als eerste op de hoogte.

KPN Black Friday

FAQ

1. Wanneer is Black Friday bij KPN?

Black Friday begint op 25 november 2022.

2. Wat is Black Friday?

Black Friday is het moment waarop winkeliers en webshops kortingen geven op producten.