Home » Disney Plus

Disney Plus

Met videostreamingsdienst Disney Plus kijk je zonder reclame in HD-kwaliteit naar films van Disney, Pixar en Marvel. Kies uit een abonnement voor een maand of jaar en geniet van veel kijkplezier. Benieuwd naar het aanbod en kosten van Disney+?

Disney Plus abonnement

Ben je ook zo'n liefhebber van Disney? Met een abonnement van Disney+ stream je favoriete titels van Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Disney+ Star. Kies tussen een abonnement voor een maand of jaar. Je betaalt in Nederland € 8,99 per maand, eerder was dit nog € 6,99. Profiteer van 15% korting bij een jaarabonnement en kijk voor € 89,99 een jaar lang naar het aanbod van Disney Plus. Disney Plus ondersteund PayPal, iDEAL, VISA, Mastercard en American Express. Wie wil dat niet? Maak een account aan op DisneyPlus.com om van deze aanbieding te profiteren.

Proefabonnement

Eerst even Disney+ uitproberen? Bij Disney Plus heb je geen optie voor een proefabonnement. Ben je niet tevreden? Dan kun je eenvoudig Disney Plus opzeggen via DisneyPlus.com.

Maand
Jaar
€ 8,99
€ 89,90 (15% korting)

Wat is het aanbod van Disney Plus?

Het Disney Plus aanbod varieert van films, series, animaties tot aan docu's. Voor kinderen als volwassenen. Een aantal bekende voorbeelden zijn Hercules, Tarzan, Lucas, Venom en Titanic. Liever documentaires kijken? Het aanbod docu's is breed van drama tot aan sport bijvoorbeeld over Feyenoord.

Maximaal 7 profielen

Als je Disney Plus wilt delen kun je met één account maximaal 7 profielen aanmaken. Bovendien stream je Disney Plus tegelijk op 4 schermen.

Disney Plus bij Ziggo en KPN

Voor KPN en Ziggo klanten is het (nog) niet mogelijk om Disney Plus te kijken via de ontvanger. Wanneer dit beschikbaar wordt is nog niet bekend. Wel is er een andere manier. Disney+ heeft een app beschikbaar voor smart-tv's van Samsung, Sony, Philips, Sharp, en LG. Open het menu en download de app van Disney Plus. Ook kun je Disney+ streamen van je smartphone of tablet naar je televisie met Chromecast.

Disney Plus Star

Disney Plus Star is een extra toevoeging op de bestaande categorieën Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Met Star heb je toegang tot honderden klassieke films. Door het aanbod uit te breiden wil Disney Plus de concurrentie aangaan met Netflix en Amazon Prime.

Hoe werkt Disney Plus?

Je kunt bij Disney Plus alle documentaires, series en films downloaden. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld moet reizen met de bus of trein. Je kunt Disney+ gebruiken op alle computers en laptops via een browser, maar ook via Apple TV, Xbox One, Playstation, iPhone, iPad, en iPod Touch. En op smart-tv's en streamingapparaten als Chromecast.

Disney+ app

Heb je een smart tv, dan is het kijken van Disney Plus vrij eenvoudig. Het enige wat je moet doen is de app downloaden en inloggen.Geen smart tv? De Chromecast is een handige hulpmiddel voor het casten van films en series. Download de app op je tablet of telefoon en doe de Chromecast in de HDMI poort van je televisie. Open de Disney Plus app op je telefoon en maak verbinding met de Chromecast.

Klantenservice

Vragen rondom Disney Plus zoals je abonnement of het aanbod? Neem contact op met de klantenservice via het onderstaande telefoonnummer.

  • 0031 208 082 872

FAQ

1. Wat is Disney Plus?

Disney Plus geeft je toegang tot films van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star.

2. Hoeveel kost Disney Plus abonnement?

De kosten van een Disney+ abonnement zijn € 8,99 per maand of € 89,90 per jaar. Disney+ biedt geen proefabonnement aan.