Home » Disney Plus

Disney Plus

Disney Plus is een videostreamingsdienst. Het voordeel wat je hebt is dat je onbeperkt documentaires, series en films kunt kijken, zonder reclames. Je moet iedere maand een vast bedrag betalen, dus niet voor iedere film of serie een los bedrag. Je weet dus waar je aan toe bent met deze dienst.

Disney Plus abonnement

Wil je graag een Disney Plus abonnement? Het is dan goed om meer te weten te komen over wat het is, hoe het werkt, wat het kost, waar het aanbod uit bestaat en of dat meerdere gebruikers mogelijk is. Deze vragen wordt in dit artikel beantwoord. Lees op je gemak verder en je weet of dat Disney plus abonnement wat voor je kan zijn! Voor een Disney Plus abonnement betaal je een vast bedrag per maand. Je betaalt in Nederland € 8,99 per maand, dit was eerder € 6,99. Disney Plus ondersteund de volgende betaalmogelijkheden: PayPal, iDEAL, VISA, Mastercard en American Express. Maar voor dat bedrag kun je dus wel veel mooie series e.d. kijken wanneer je maar wil en zo kom je de dagen wel mooi door! Voldoet Disney Plus niet helemaal aan je verwachtingen? Dan kun je makkelijk je abonnement opzeggen.

Hoe werkt Disney Plus?

Je kunt bij Disney Plus alle documentaires, series en films downloaden. Dit is ideaal als je bijvoorbeeld moet reizen, dan haal je in de ochtend even een film binnen op je smartphone en dan kun jij deze later op de dag bekijken (bijvoorbeeld in de bus of trein). Als je aan bent gemeld bij de dienst dan kun je beginnen met onbeperkt films en series kijken. Je kunt dan zelf zoeken en kijken waar jij zin in hebt!

Disney+ film aanbod

Je kijkt onbeperkt naar de beste films van Pixar en Marvel bijvoorbeeld. Maar ook documentaires van National Geographic worden je er aangeboden en Star Wars saga’s. Ook Pirates of the Caribbean is hier te bekijken. Nog een paar voorbeelden uit het aanbod bij Disney Plus zijn Haryy Potter, Venom, Iron Man 3, Monsters, Inc. en Guardians of the Galaxy.

Maximaal 7 profielen

Disney Plus kan op maximaal 4 apparaten tegelijkertijd worden bekeken. Je kunt de dienst gebruiken op alle computers en laptops via een browser, maar ook via Apple TV, Xbox One, Playstation, iPhone, iPad, en iPod Touch etc. En op smart-tv's en streamingapparaten als Chromecast. Alle gezinsleden kunnen bij deze dienst een eigen profiel aanmaken. Hierdoor kun je via je eigen account kijken. Je zou zelfs je profiel kunnen personaliseren met een avatar.

Disney Plus bij Ziggo en KPN

Voor KPN en Ziggo klanten is het (nog) niet mogelijk om Disney Plus te kijken via de ontvanger. Wanneer dit beschikbaar wordt is nog niet bekend. Wel is er een andere manier. Disney+ heeft een app beschikbaar voor smart-tv's van Samsung, Sony, Philips, Sharp, en LG. Open het menu en download de app van Disney Plus. Ook kun je Disney+ streamen van je smartphone of tablet naar je televisie met Chromecast.

Disney Plus Star

Disney Plus Star is een extra toevoeging op de bestaande categorieën Disney, Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic. Met Star heb je toegang tot honderden klassieke films. Door het aanbod uit te breiden wil Disney Plus de concurrentie aangaan met Netflix en Amazon Prime.

Disney+ app

Wellicht heb je thuis een smart-tv staan en de kijk je Disney Plus op een grote scherm. Doe je dit vanaf de telefoon en wil je voortaan ook op een grotere scherm kijken? Download de Disney+ app in de App Store of Google Play. Enige wat je nog hoeft te doen is de app verbinden met je Chromecast of Apple TV.

FAQ

1. Wat is Disney Plus?

Disney Plus geeft je toegang tot films van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star.

2. Hoeveel kost Disney Plus abonnement?

Disney+ bieft geen proefabonnement aan. De prijs van een Disney+ abonnement is € 8,99 per maand of € 89,90 per jaar.