Home » Discovery Plus

Discovery Plus

Er zijn heel wat streamingsdiensten op de markt gekomen zoals Netflix, Amazon Prime en Disney Plus. Je kunt uit een hele hoop verschillende kiezen. Zo is Discovery Plus er ook één van. Het kan behoorlijk lastig zijn om de juiste streamingsdienst voor jou te vinden. Je zal daarom even op onderzoek uit moeten gaan welke voor jou het beste en het fijnste werkt. Je zal kunnen beginnen met kijken naar Discovery Plus.

Wat is het aanbod van Discovery+?

Discovery Plus is een hele ruime streamingsdienst. Zo kun je de winterspelen van 2022 kijken, maar ook Animal Planet. Dit maakt de streamingsdienst zo speciaal. Alles wat je bijvoorbeeld van Animal Planet kan kijken, kun je vooruit en terugkijken. Dit is erg handig als je veel van dit soort programma’s houdt.

Met Discovery+ heb je toegang tot exclusieve content van je favoriete programma. Kijk je liever naar sport of reality tv? Stream je favoriete sport op Eurosport 1 en Eurosport 2, Tour de France, Tennis en MotoGP. Wat je favoriete thema ook is, bij Discovery+ vind je alles.

Discovery Plus abonnement

Op het moment dat je voor een streamingsdienst wilt gaan kiezen, zal de prijs wel een verschil kunnen maken. Je wilt niet veel te veel betalen voor een streamingsdienst. Gelukkig valt de prijs van Discovery Plus heel erg mee. Je hebt al een abonnement vanaf € 3,99. Wil je met meerdere mensen kijken? Dat is mogelijk. Kijk met drie mensen tegelijk vanaf verschillende schermen. En mocht je willen stoppen met Discovery Plus, dan kun je maandelijks opzeggen.

Gratis 7 dagen proberen

Met een proefperiode van 7 dagen kun je Discovery Plus gratis uitproberen. De proefperiode is alleen geldig bij het Entertainment abonnement. Als je tevreden bent met het aanbod wordt het account automatisch omgezet naar een abonnement, mits je tijdens de proefperiode annuleert.

Account aanmaken

Bij het registeren heb je de keuze uit een Entertainment of Entertainment/Sport account. Kies je voor alleen Entertainment dan heb je Discovery, TLC, ID, Animal Planet, Discovery Science, HGTV, Food Network, MotorTrend en BBC. Met een Entertainment en Sport abonnement krijg je extra toegang tot het volledige aanbod van Discovery+ Nederland.

  1. Ga naar https://www.discoveryplus.nl/myaccount/products. Kies het pakket dat bij je past.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in en maak een account aan.

Discovery Plus op televisie

Als je een account hebt gemaakt kun je direct beginnen met Discovery Plus. Discovery Plus is te bekijken op alle apparaten met internetverbinding. Installeer de app van Discovery+ op je Samsung smart-tv. Als er geen app beschikbaar is, gebruik een Chromecast om de beelden te streamen vanaf je tablet naar de televisie.

Discovery+ bij Ziggo en KPN

Op dit moment is het (nog) niet mogelijk om Discovery Plus te kijken bij Ziggo en KPN via een zender. De streamingdienst wordt niet aangeboden via de tv-ontvanger. Als je een Smart tv hebt kun je de Discovery+ app installeren. Of gebruik een Chromecast om de beelden van je smartphone of tablet te streamen naar de televisie.

  • Bekijk het zenderoverzicht van Ziggo en KPN.

Voordelen van Discovery Plus

Het is fijn dat je Discovery Plus overweegt. Er zitten een hele hoop voordelen aan Discovery Plus. Zo kun je alle Europese wedstrijden live streamen. Dit is voor de echte sportfanaten ideaal. Daarnaast is het niet een al te dure dienst. Je hoeft er niet erg veel voor te verdienen om het te kunnen betalen. Het is een streamingsdienst waar je echt nog wat van kan gaan leren als je het bijvoorbeeld over Animal Planet hebt. Er zitten dus zeker een hele hoop verschillende voordelen aan deze streamingdienst vast.

FAQ

1. Wat is Discovery Plus?

Discovery Plus is een streamingdienst, voorheen Dplay, waar je exclusieve content kunt kijken van je favoriete programma's op Discovery.

2. Wat kost Discovery Plus?

De kosten voor Discovery Plus abonnement zijn € 3,99 per maand. Je hebt een proefperiode van 7 dagen, daarna wordt het verlengd tenzij geannuleerd.