Home » Ben abonnement

Ben abonnement

Goedkoop bellen, snel internet en stabiel mobiel netwerk? Ben is het juiste adres als je op zoek bent naar een voordelig abonnement. Zo heb je keuze uit een sim only abonnement of een abonnement met telefoon. Regelmatig heeft Ben sim only aanbiedingen of kortingen. Kies voor een goedkoop abonnement van Ben met snel 4G internet. Bekijk de abonnementen op Ben.nl.

Ben sim only

Een sim only abonnement van Ben is een slim voor wie maandelijks lage kosten wilt hebben. Zo betaal je niet voor het toestel, maar alleen voor de belminuten en internetbundel. Ben gebruikt het netwerk van T-Mobile, dus je hebt landelijke dekking en snel internet. De gesprekskosten worden naar boven afgrond per hele minuten en internet naar KB. Buiten je bundel betaal je € 0,10 per MB.

Wat is de goedkoopste sim only abonnement?

Ben is één van de budget aanbieders voor sim only. Het goedkoopste abonnement bij Ben is € 6,50. voor iedereen die alleen behoefte heeft aan bellen, zonder internet.

Ben onbeperkt internet

Op dit moment worden geen abonnementen aangeboden voor onbeperkt internet. De hoogste internetbundel bij Ben is 10GB.

Onbeperkt bellen en sms'en

Net zoveel bellen en sms'en als je wilt. Met een Ben abonnement kun je kiezen voor alleen onbeperkt bellen en sms'en. Een minuut bellen staat gelijk aan één sms.

Geen BKR registratie?

Bij het afsluiten van een telefoonabonnement met toestel boven de € 250 is elke provider verplicht om dit te melden bij BKR. Kies je om het totale toestelbedrag direct te betalen dan krijg je geen BKR-registratie.

1500 MB
3500 MB
6000 MB
8000 MB
10000 MB
€ 4,50
€ 5,50
€ 7
€ 10
€ 12

Ben abonnement met telefoon

De nieuwste iPhone of Samsung telefoon met abonnement? Een nieuwe telefoon hoeft natuurlijk niet duur te zijn. Daarom vind je bij Ben ook goedkope telefoons met een abonnement. Elke maand iets meer over houden? Betaal de telefoon in één keer en houd maandelijks geld over voor leuke dingen. Ook zo benieuwd of er voor jou iets tussen ziet? Ga naar Ben.nl voor het overzicht om te verlengen.

Ben Sim Only

FAQ

1. Wanneer mag je Ben abonnement verlengen?

Je Ben abonnement mag je 4 maanden voor het einde van je contract verlengen.

2. Heeft Ben bundels met onbeperkt internet?

Nee. De grootste internetbundel bij Ben is 10000 MB.

3. Hoe werkt nummerbehoud bij Ben?

Met nummerbehoud kun je je eigen telefoonnummer meenemen naar Ben. Geef bij je bestelling aan dat je kiest voor gratis nummerbehoud.