Home » Ben Sim Only

Ben Sim Only

Wie denkt aan Ben, denkt aan voordelig bellen en internetten. Bij Ben heb je verschillende abonnementen en bundels beschikbaar. Daarbij zijn de bundels tussendoor aan te passen. Als je kiest voor Ben, dan maak je gebruik van het T-Mobile netwerk. Denk je erover na om een overstap te maken naar Ben? Geef tijdens het bestellen aan dat je kiest voor nummerbehoud.

Ben Sim Only abonnement

Een aantal redenen die een sim only populair maken zijn de kosten. Een sim only is ideaal als je maandelijks minder wilt betalen voor je abonnement. Zo betaal je bij een sim only abonnement alleen voor de belminuten en internet. Dus niet de afbetaling van een telefoon. Kies voor een sim only als je al een goed werkende simlockvrije telefoon hebt.

Bij Ben sluit je een sim only abonnement af voor één maand, 12 maanden of 2 jaar. Hierbij heb je de keuze uit 200 belminuten/smsjes of onbeperkt bellen. De internetbundels bestaan uit 1000 MB, 3000 MB, 6000 MB, 8000 MB en 10000 MB. Een voordeel van Ben sim only is dat je het abonnement tussentijds kunt aanpassen. Ben heeft regelmatig aanbiedingen waarbij je tijdelijk geen aansluitkosten betaalt of de bundels zijn verhoogd.

1000 MB
3000 MB
6000 MB
8000 MB
10000 MB
€ 4
€ 5
€ 7
€ 10
€ 12

Ben telefoon abonnement

Een nieuwe telefoon nodig? Kies bij Ben uit verschillende abonnementen met telefoon. En als je de kosten laag wilt houden, betaal dan in één keer. Op deze manier houd je maandelijks geld over. Profiteer van nieuwe aanbiedingen door je Ben sim only abonnement te verlengen. Doe je niks? Dan loopt je Ben abonnement automatisch door en kun het daarna op ieder moment opzeggen.

Ben Sim Only

FAQ

1. Wanneer mag je Ben abonnement verlengen?

Je Ben abonnement mag je 4 maanden voor het einde van je contract verlengen.

2. Heeft Ben bundels met onbeperkt internet?

Nee. De grootste internetbundel bij Ben is 10000 MB.

3. Hoe werkt nummerbehoud bij Ben?

Met nummerbehoud kun je je eigen telefoonnummer meenemen naar Ben. Geef bij je bestelling aan dat je kiest voor gratis nummerbehoud.