iPhone XR

De Apple iPhone XR met abonnement of los kopen? Bekijk de aanbiedingen van de iPhone XR.

iPhone XR

De iPhone XR is de telefoon die geschikt is voor de mensen die de prijs van de iPhone XS iets te hoog vinden. Formaat van de iPhone XR ligt tussen de iPhone XS en iPhone XS Max. De telefoon heeft een 6,1 inch scherm. Bij de iPhone XS is dit 5,8 en de XS Max heeft een 6,5 inch scherm. De prijs van de iPhone XR is lager door zijn LCD-scherm. Terwijl bij de duurdere model XS OLED is gebruikt. De Apple iPhone XR is leverbaar in de kleuren zwart, wit, geel, rood, blauw en oranje. Aan de binnenkant zit een 3 GB werkgeheugen en de A12 Bionic-chip. De buitenkant is van aluminium. De iPhone is waterbestendig en voldoet aan de IP67 norm. Deze is getest onder gecontroleerde omstandigheden (30 minuten en 1 meter diep).


Op zoek naar de ideale Apple iPhone XR met abonnement? Vergelijk de abonnementen en prijzen hieronder met de vergelijker.


iPhone XR met en zonder abonnement

De iPhone XR is met abonnement leverbaar bij T-Mobile en Vodafone. Bestel online de iPhone XR bij je favoriete provider. De Apple iPhone XR is verkrijgbaar met abonnement en zonder. Bij het afsluiten kun je kiezen je voor een toestelbetaling. De toestel is nu online te bestellen via de website van T-Mobile of Vodafone. Ben je op zoek naar een iPhone XR aanbieding? De bovenstaande vergelijker kan je hierbij helpen. De iPhone toestel is los te koop en simlockvrij. Dit betekent dat de iPhone te gebruiken is met elke simkaart. Zo kun je ook je eigen nummer behouden, wel zo handig!
┬╗ Bestel de iPhone XR met abonnement bij: iPhone XR 64 GB bij T-Mobile | iPhone XR 128 GB bij T-Mobile | iPhone XR 64 GB bij Vodafone | iPhone XR 128 GB bij Vodafone